portbagaje autoinchirieri portbagaje auto
pagina start termeni de utilizare
Home » Portbagaje » CUTII PORTBAGAJ » Thule » PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600
Portbagaje

PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600


PRET - gri - 285 EUR* - 260 EUR*
           - negru mat - 285 EUR* - 260 EUR* 

Oferta valabila in limita stocului disponibil.


Caracteristici tehnice


Marime - 190/63/39 cm
Imensiuni interioare - 185/55 cm
Greutate - 13 Kg
Volum - 340 litri
Incarcatura maxima - 50 Kg
Numarul maxim de schiuri sau de snowboard - 6/4
Deschidere - pe o parte


Noua gama Pacific vine sa ia locul vechii generatii de cutii cu acelasi nume a producatorului suedez Thule, care s-a bucurat de un mare succes in decursul anilor.

Capacul noilor cutii Thule Pacific este confectionat acum dintr-un material special, cu textura aeroskin. Aceasta confera un design extravagant si imbunatateste totodata caracteristicile aerodinamice ale portbagajului.


Fiind o cutie lunga si ingusta, portbagajul Thule Pacific 600 este ideal pentru transportul obiectelor lungi, schiurilor, placilor de snowboard, ramelor de ambarcatiuni, undite pentru pescuit etc. Latimea sa de 63 cm permite si montarea suplimentara pe barele transversale a unui suport de bicicleta.

Thule Pacific 600 se inchide centralizat in trei puncte, iar cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat in momentul in care capacul cutiei este inchis.

Datorita sistemului de prindere tip gheara Fast-Grip, portbagajul Pacific 600 se va monta cu usurinta si rapiditate pe orice tip de bare transversale.

Se asigura montarea gratuita la orice punct de lucru Toptools din tara, cat si transportul gratuit in orice localitate din Romania.


PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 600