portbagaje autoinchirieri portbagaje auto
pagina start termeni de utilizare
Home » Portbagaje » CUTII PORTBAGAJ » Thule » PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!
Portbagaje

PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!


PRET - GRI 350 EUR - 295 EUR*

      NEGRU 350 EUR - 295 EUR*

 

Caracteristici tehnice

 

Dimensiuni exterioare - 196/ 78/ 45 cm
Greutate - 15 Kg
Volum - 420 litri
Incarcatura maxima - 50 Kg
Numarul maxim de schiuri sau de snowboard - 7/ 5
Deschidere - pe ambele parti
Culori - negru

________________________________________

 

Noua gama Pacific vine sa ia locul vechii generatii de cutii cu acelasi nume a producatorului suedez Thule, care s-a bucurat de un mare succes in decursul anilor.

 

Capacul noilor cutii Thule Pacific este confectionat acum dintr-un material special, cu textura aeroskin. Aceasta confera un design extravagant si imbunatateste totodata caracteristicile aerodinamice ale portbagajului.

 

Cutia portbagaj Thule Pacific 780 Negru este un produs nou, ce vine sa imbogateasca varietatea de dimensiuni a gamei Pacific. Asemeni noilor modele 100, 200 si 700, beneficiaza de sistemul Dual-Side , ce permite deschiderea cutiei prin ambele parti. Aceasta functie faciliteaza incarcarea/ descarcarea bagajelor si totodata usureaza montarea/ demontarea cutiei.

 

Asemeni vechii generatii Pacific, noile cutii sunt echipate cu sistemul de prindere Fast-grip, care asigura o montare rapida si sigura pe barele transversale. Acest sistem este compatibil cu orice tip de bare ( otel sau aluminiu), a caror latime nu trebuie sa depaseasca 90 mm.

 

Si cum siguranta este pe primul loc la producatorul Thule, toate cutiile beneficiaza de sistem de inchidere centralizata, iar cheia nu poate fi scoasa din butuc decat in pozitia "inchis", moment in care toate punctele de prindere sunt sigur inchise.

 

Pretul nu include TVA si se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua facturarii.

 

 

Se asigura montarea gratuita la orice punct de lucru Toptools din tara, cat si livrarea gratuita in orice localitate din Romania.


PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!
PORTBAGAJ THULE PACIFIC 780 DS - NOU!